Algemene voorwaarden

Wie zich inschrijft voor een opleiding, lezing of workshop gaat een contract met ons aan. Hier lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

1.   Inschrijving en plaatsing

1.1 Je schrijft je in voor een opleiding, lezing of workshop door het inschrijfformulier in te vullen en te betalen via onze website (in Nederland) of via overschrijving (België). In Nederland geldt: Zo gauw we je betaling ontvangen, mailen we je een factuur / bevestiging van inschrijving. In België geldt: Met je aanmelding is je inschrijving definitief en je ontvangt na je aanmelding een factuur met daarop de gegevens om je inschrijvingsgeld over te schrijven.
1.2 Na je inschrijving heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Je inschrijving is na die 14 automatisch een bewijs van plaatsing, tenzij we je binnen die 14 dagen hebben laten weten dat plaatsing niet mogelijk is (bijvoorbeeld bij overinschrijving).
1.3 Als je wilt annuleren nadat je inschrijving/plaatsing definitief geworden is, kost dat geld.

  • Meer dan 2 maanden voor de start van de opleiding, lezing of workshop:  we storten 90% van de prijs terug.
  • 2 maanden tot 1 maand voor de start van de opleiding, lezing of workshop: we storten 75% van de prijs terug.
  • 1 maand tot 2 weken voor de start van de opleiding, lezing of workshop: we storten 50% van de prijs terug.
  • Minder dan 2 weken voor de start van de opleiding, lezing of workshop: je bent 100% van de prijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.

2.   Kwaliteit

2.1 We doen ons uiterste best om onze opleidingen, lezing en workshopen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.
2.2 Ben je ontevreden over (een onderdeel van) een opleiding, lezing of workshop van ons? Laat het ons (Els Pronk of Elke Busschots) snel weten! Alleen dan kunnen we er snel en vertrouwelijk iets aan doen. Wij zullen er binnen 2 weken op reageren of je zo nodig laten weten dat we meer tijd nodig hebben voor een goede oplossing.
2.3 Bij klachten gaan we altijd eerst in gesprek met je. Ben je ontevreden over de manier waarop we je klacht hebben opgepakt? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie van de Stichting Zorggeschil via de beroepsorganisatie Adiona. Hier vind je meer informatie over de klachten- en geschillenregeling.

 

3.   Te weinig deelnemers

3.1 We mogen een opleiding, lezing of workshop zonder verdere gevolgen afzeggen als er minder dan 8 deelnemers zijn.
3.2 Als we een opleiding of workshop afzeggen, laten we je dat minstens 2 weken voor de startdatum weten.

4.   Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de opleiding, lezing of workshop een trainer of de locatie niet beschikbaar is, doen we alles om een vervangende trainer of locatie te vinden binnen een straal van 30 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je het volledige bedrag terug.
4.2 We zijn niet verantwoordelijk voor vervolgschade die ontstaat doordat een trainer of locatie niet beschikbaar zijn op de dag van de opleiding, lezing of workshop.

5.   Studiemateriaal en copyright

5.1 Alle studiemateriaal dat we uitdelen tijdens de opleiding, lezing of workshop wordt automatisch van jou. Dit geldt voor workshopmappen, hand-outs, oefeningen enzovoort. Op alle materialen die we zelf gemaakt hebben, rust het auteursrecht van de Blij met mij! Academie. Je mag het op kleine schaal kopiëren voor eigen gebruik zolang je de bron duidelijk vermeldt.
5.2 Het is niet toegestaan om zonder toestemming (kopieën van) ons materiaal of onze aanpak te gebruiken in je eigen commerciële opleidingen/workshops/trainingen of op een commerciële website. Ons boek Blij met mij!, de talentenkaarten en de Toolbox voor Jong Talent en alle andere materialen die door een uitgever zijn uitgegeven vallen onder de Auteurswet en mogen niet gekopieerd op op een andere manier vermenigvuldigd of gepubliceerd worden.
5.3 In onze opleidingen zit enorm veel ontwikkelinspanning, ze zijn het resultaat van jarenlang werk en studie. We verdienen er ons brood mee. We willen dat blijven doen, dus het is niet toegestaan om (delen van) onze opleidingen te kopiëren en zelf commercieel aan te bieden.

6.   Betaling

6.1 We zetten de factuur naar keuze op jouw naam of op die van je bedrijf. Als inschrijver ben jij persoonlijk verantwoordelijk voor een tijdige betaling.
6.2 Wanneer je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Neem hierover contact met ons op.

7.   Privacy

Alle informatie die door klanten en/of deelnemers is verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld door de Blij met mij! Academie, onze medewerkers en onze trainers.

Hier vind je onze uitgebreide privacyverklaring

 

8.   Onze contactgegevens

De Blij met mij! Academie is een activiteit van Grootsklein (NL) en Cominz (B) Nederland: Els Pronk | Grootsklein
Domineesbergweg 91 3911WN  Rhenen els@blijmetmijacademie.be +31 6 121 04 944   Vlaanderen: Elke Busschots | Cominz
Vogelzangstraat 47 2560  Kessel elke@blijmetmijacademie.be +32 475 467 439

(met dank aan Karin de Galan | School voor Training voor inspiratie en toestemming voor bewerking van de leveringsvoorwaarden)
Blij met Mij Academie © 2024 Een talentenbundeling van Grootsklein (NL) en Cominz (BE)
Top crossmenu