Voor organisaties


Basis
Verdieping
talentenworkshop elke 20230418 hs164
Basistrajecten Talent

Talentontwikkeling in je organisatie, van binnenuit stimuleren!

Als Blij met mij academie hebben we ook een aanbod voor organisaties die met kinderen, jongeren en ouders werken. Vanuit dit aanbod willen we ook organisaties sterker van binnenuit maken. Personeelsleden die vanuit hun talent kunnen bijdragen aan de organisatie ervaren werkvreugde, vervulling en ze werken inspirerend voor anderen. 

Ben je als organisatie op zoek hoe je nog meer talentontwikkeling binnen jouw organisatie kan stimuleren? Wil je graag dat collega's elkaars talent zien, inzetten en achter elkaars gedrag kijken? Wil je graag dat zij stralen en inspirerend zijn voor hun omgeving? Kijk dan alvast in ons basisaanbod. Wil je daarna nog meer, kijk dan in het verdiepingsaanbod.
Bekijk aanbod
foto voor organisaties basistrajecten
Verdiepingstrajecten

Een vervolg op het Kindertalentenfluisteraarsschool-traject.

Steeds meer scholen maken, na het uitspreken van deze intentie, de keuze hun onderwijs fundamenteel te laten aansluiten op de talenten van hun leerlingen. Het is dan ook nodig om op een natuurlijke manier het werken vanuit talenten binnen de school aan te boren en uit te bouwen. We noemen dat Talentgedreven Onderwijs Geven. Dat is onderwijs waarbij het talentenverhaal een centrale plek krijgt in de dagelijkse onderwijspraktijk, aansluitend bij datgene dat er al ontwikkeld is in de school. Dit geldt voor de leerlingen, maar ook voor de leerkrachten en alle anderen die nauw betrokken zijn bij de kinderen van de school. Het betekent: het talentenverhaal diepgaand geïntegreerd in het onderwijs, op alle lagen in de school, voor iedereen die er werkt. Talentontwikkeling begint bij de leraar zelf. Een leraar die werkt vanuit haar eigen talenten is een voorbeeld en bevlogen begeleider voor de leerlingen. Dat is de reden dat ook deze opleiding starten vanuit de leraren en hun talenten.
Bekijk aanbod

Onze webshop

In onze webshop vind je al het materiaal dat je nodig hebt om meer te weten, te leren of toe te passen.
Aanbod

Basistrajecten Talent

Talentenbouwers krijgen een speciale opdracht binnen hun school: ze creëren ruimte voor talentontwikkeling bij leerlingen en bij collega’s.
kindertalentenfluisteraar school
Kindertalentenfluisteraar School
Een kindertalentenfluisteraar is iemand die ervoor zorgt dat kinderen hun eigen talenten onder woorden kunnen brengen zodat ze meer veerkracht en weerbaarheid ontwikkelen.
Verder kijken
talentenbouwers jongens bal 768x435 (1)
Talentenbouwers in België
Talentenbouwers kijken achter het gedrag, stimuleren groeidenken en bieden handvaten in het bouwen van veerkracht. Vanuit die pijlers bouwen ze aan een omgeving waarin groei in alle veiligheid kan ontwikkelen.
Verder kijken
beeld pedagogische studiedagen
Pedagogische Studiedagen
Erkenning van het talent van elk kind is een belangrijk stap om het welbevinden van de klasgroep en de individuele leerling te vergroten. Elk kind heeft talenten! Maar hoe ontdek, ontwikkel en benut je die in een klasgroep?
Verder kijken
lachende jongen met boek crop
Ouderavonden voor organisaties
We gaan samen op zoek naar de talenten van kinderen, en volwassenen. We geven volwassen praktische handvatten om door te talentenbril te kijken naar kinderen en collega's.
Verder kijken

Onze webshop

In onze webshop vind je al het materiaal dat je nodig hebt om meer te weten, te leren of toe te passen.
Aanbod

Verdiepingstrajecten

Zet echte stappen in het talentgedreven werken met jullie kinderen.
schermafbeelding 2020 04 01 om 11.42.06
Talentgedreven leiding geven in het onderwijs
Verder kijken
schermafbeelding 2017 02 08 om 19.44.43
Talentgedreven werken als ondersteuning bij trauma's
In deze opleiding geven we je inzicht in hoe trauma werkt en wat jij vanuit het gedachtegoed van talentgedreven werken wel kan doen zonder dat je therapeutisch gaat werken.
Verder kijken
blij met mij academie voor organisaties talent en veerkracht van het kind versterken032
Talentgedreven -en systemisch begrijpen van de onderstroom
Verder kijken
foto voor organisaties basistrajecten
Talentgedreven je zorgstructuur inrichten
Verder kijken
talentontwikkeling gaat ook door na de schooltijd blij met mij academie ijsberg
Ouderavonden
Omdat talentontwikkeling van kinderen doorgaat na schooltijd, kan een bijeenkomst met ouders een onderdeel vormen van het traject. We nemen de ouders mee in deze manier van werken met hun kind
Verder kijken
beeld pedagogische studiedagen
Pedagogische studiedagen
Samen met de schoolleiding en de toekomstige Talentenbouwers onderzoeken we hoe we talent­ontwikkeling het beste kunnen integreren binnen de visie van de school.
Verder kijken
Blij met Mij Academie © 2024 Een talentenbundeling van Grootsklein (NL) en Cominz (BE)
Top crossmenu