Pedagogische Studiedagen (verdieping)

Talentenbouwers maken de scholengroep sterker van binnenuit!

Op zoek naar het authentieke kind.

Heb je al de eerste stappen gezet in het werken met talenten en kijken achter het gedrag, en wil je graag verdieping dan gaan we samen een programma samenstellen.

Wil je rond bepaalde thema’s nog meer inzicht of nog meer praktische handvatten, dan maken we een concreet voorstel op maat.

Thema's die ook aan bod komen:
Werken met talenten, hoe doe ik dit nu praktisch in mijn dagdagelijkse werking
Talentgedreven werken met het jonge kind
Talentgedreven werken met jongeren en hen vanuit de talentenbril mee begeleiden naar verdere keuzes (studie/werk)
Kijken achter het gedrag: wat valt er daar allemaal nog meer te ontdekken?
Talenten in overdrive, wat vertellen ze ons
De onderstroom van een klas beter begrijpen
...
 • manon peperkoorn
  Manon Peperkoorn, juni 2021
  Deze tweedaagse, samen met de dag van Luk, zijn echt een feestje voor mij. Persoonlijk is het als thuiskomen naar wie ik ben en leven vanuit de positieve energie. Ik heb echt persoonlijk ervaren hoeveel veerkracht het geeft om inzicht te hebben in je talenten. Ik wens dan ook elk kind, maar ook ouder, leerkracht, opa en oma toe, om hun talenten te ontdekken.
  karin sperber
  Karin Sperber, juni 2021
  In een positieve setting ervaren, hoe fijn het is om van de kracht uit te gaan die elk mens bezit, noem ik fluisteren maar juichen! Van deze opleiding word je blij! Ik gun elk mens deze blik op de wereld!
  annemarie de jong
  Annemarie de Jong, juni 2021
  Wat een inspirerende cursus! Het heeft me aan het denken gezet hoe ik anders naar kinderen kan kijken. Ik wil mijn nieuwsgierigheid gebruiken om talenten te ontdekken en kinderen in hun kracht te zetten. Door deze cursus heb ik mijn eigen talenten beter in beeld gekregen. Zo kan ik me vol enthousiasme geven voor de kinderen in mijn klas en mijn omgeving.
 • carla roebroeck
  Carla Roebroeck, juni 2021
  Ik gun iedereen in onderwijsland deze tweedaagse opleiding. Omdat het energiegevend is om vanuit een waarderende insteek naar kinderen en collega’s te kijken. De talenten benadering maakt het concreet en direct toepasbaar. “Wat maakt jou blij” is de basisvraag. En mijn ervaring is dat het mij enorm blij maakt. En ik ben niet de enige! Deze benadering kan het schoolklimaat vele malen positiever maken!
  wencke van de westerlo
  Wencke van de Westerlo
  Ik heb geleerd om op een andere manier achter gedrag te kijken. Hoe kan ik dit gedrag op een positieve manier omdraaien voor het kind? Deze cursus laat je groeien om het te kunnen inzetten bij anderen en bij kinderen. Deze manier van kijken is een kadootje voor elk kind.
  lucretia verweij
  Lucretia Verweij, juni 2021
  Ik vond de opleiding tot Kindertalentenfluisteraar zo waardevol. Heerlijk om te ontdekken hoe je naar talent mag kijken, dat het echt niet gaat om goed je ergens in bent. Waar word je blij van? En wat kost geen enkele moeite? Dat is talent! En dan blijk je er zomaar veel te hebben. Ik gun ieder kind een talentenfluisteraar! Bedankt Els en Luk voor de inspirerende dagen!
blij met mij academie handen

Facultatief

Aanbod op maat

We maken steeds een aanbod op maat, afgestemd op de behoeften van de school. We luisteren graag even wat het verlangen van de school en het team is en op basis daarvan doen we een voorstel qua inhoud.

Praktisch en gericht

Al onze pedagogische studiedagen zijn heel praktisch gericht en wij kiezen er steeds voor om alle deelnemers zelf te laten ervaren wat zij voor kinderen/jongeren kunnen betekenen. Je kan kiezen voor een hele of een halve studiedag of een studieavond.

Vraag je pedagogische studiedag aan

Onze webshop

In onze webshop vind je al het materiaal dat je nodig hebt om meer te weten, te leren of toe te passen.
Blij met Mij Academie © 2024 Een talentenbundeling van Grootsklein (NL) en Cominz (BE)
Top crossmenu