Talentgedreven werken met het Jonge Kind

Ben je super enthousiast over de training Talentgedreven werken met kinderen? En vraag je je af ‘hoe doe ik dat met kinderen van 0 – 6 jaar?'
Deze online verdiepende opleiding is een vervolg op Talentgedreven Werken met Kinderen en de opleiding tot Kindertalentenfluisteraar

Online vervolgtraining Talentgedreven werken met het jonge kind

Zou je graag meer handvatten willen voor deze doelgroep? Wil je samen met leerkrachten en leidsters die met dezelfde leeftijdscategorie werken ideeën uitwisselen zodat jij ook bij jouw kinderen het effect kunt bereiken wat je zo graag wilt? Wil je leren anders te kijken, en jouw observaties te gebruiken om de kinderen te versterken en te laten groeien van binnenuit? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu bieden wij voor jou een paar keer per jaar deze opleiding.

Leer anders kijken, en versterk het kind van binnenuit

Een online vervolgopleiding voor kindercoaches, leerkrachten, IB-ers en andere professionals, die werken met het jonge kind, vanuit talenten.
jongen closeup
Wat?
Een online vervolgopleiding voor kindercoaches, leerkrachten, IB-ers en andere professionals, die werken met het jonge kind, vanuit talenten.

Het talentgedreven werken met kinderen neemt een enorme vlucht in Nederland en Vlaanderen. Al vele basisscholen en kinderopvang organisaties hebben het label Kindertalentenfluisteraarsschool of hebben een groot aantal talentenfluisteraars in hun midden.

In de trainingen die wij verzorgen, krijgen wij steeds vaker het signaal dat het talentgedreven werken met het jonge kind tussen de 0-6 jaar wat meer aandacht verdient. Niet alle werkvormen zijn namelijk toepasbaar op deze doelgroep. Of zijn te talig waar kinderen dit nog niet beheersen.

Wij zijn er van overtuigd dat juist de leidsters van kinderdagopvang en leerkrachten van de onderbouw de basis leggen van dit talentenwerk! Het zien van talent vraagt leren en blijven kijken met de talentenbril en het geven van gerichte complimenten en observaties.

Doelstellingen

Daarom bieden wij vanaf nu voor de enthousiaste leerkrachten en begeleiders van het jonge kind deze online vervolgtraining. Daarin ontwikkel je samen met collega leerkrachten, leidsters en pedagogisch medewerkers met een krachtige talentenbril, meer handvatten en praktische ideeën. Zodat je de kinderen nog meer kunt versterken en laten groeien van binnenuit!

Wat komt aan bod:

  • Extra aanvullende theorie met betrekking tot het jonge kind
  • Oefen werkvormen speciaal gericht op deze doelgroep
  • Werkvormen waarbij we specifiek ingaan op oefenen met het zien van talent bij deze jonge kinderen
  • Materiaal specifiek voor deze doelgroep
meisje schildert
brandweerhelm
Concreet

Wij bieden je vier dagdelen, waarin je wordt begeleid in het leren zien, benoemen en gebruiken van de talentenbril bij deze doelgroep. Daarnaast is er voldoende tijd voor oefenen en uitwisselen met andere leerkrachten, leidsters en pedagogisch medewerkers.

Na deze dagen heb je meer werkvormen, eigen veerkracht en ideeën in je rugzak om met deze doelgroep aan de slag te gaan.

De online vervolgtraining Talentgedreven werken met het jonge kind vindt normaal gesproken een aantal keer per jaar plaats in Driebergen. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

De komende tijd werken we online ivm de coronamaatregelen.

blij met mij academie handen
Data 2023
  • data volgen nog. 
Data najaar 2022
  • data volgen nog
Kosten
€425,- excl. 21% btw. De dagen starten om 15.30 uur, met inloop vanaf 15.15 uur, tot 18 uur.
Begeleiding
Karijn Breuning

Praktisch

Online training.

Ervaringen

“Ik heb nu ondertiteling gekregen voor de wijze waarop ik al langere tijd werk”
“Het heeft me zoveel meer inzichten en handvatten gegeven over hoe ik kinderen met dagdagelijkse trauma’s weer meer op de goede weg kan krijgen”
“Ik realiseer mij nu nog meer hoe werken vanuit talent bouwt aan een veilige hechting en voor mij is dat de basis van alles”

Voorwaarde

Hier aanmelden

Onze webshop

In onze webshop vind je al het materiaal dat je nodig hebt om meer te weten, te leren of toe te passen.
Blij met Mij Academie © 2023 Een talentenbundeling van Grootsklein (NL) en Cominz (BE)
Top crossmenu